Bir şehrin takımı 2.ligde hatırı sayılır takımlarla mücadele ederken birden ani bir dönüş ve BAL ligine kadar düşüş derken sonuç olarak efsaneler arasına karışıp gitti..

Şans mı diyelim, kısmet mi ,talih mi?

Bir şehrin takımı 2.ligde hatırı sayılır takımlarla mücadele ederken birden ani bir dönüş ve BAL ligine kadar düşüş derken sonuç olarak efsaneler arasına karışıp gitti..

Anadolu şehirlerinde sosyal hayat İstanbul,Ankara,İzmir ve diğer büyükşehirlere nazaran bunu bir tiyatro gösterisi,bir konferans,bir konser veya bir etkinlik olarak düşünürsek  dahada kısıtlı bu yüzden spor ve bu dalın en önemli kaynağı futbolun kitlelere hitap etmesi oldukça önemlidir.

Bacasız sanayi olarak nitelendirilen futbol sadece sosyal hayatın bir gereği değil,aynı zamanda şehrin ekonomisinede katkısı büyüktür.

Niğde'li sporseverler ve taraftar grupları amatör lige düşüşle  sonuçlanan böyle bir şok durumla karşılaşınca elde ikinci bir alternatif olan BAL ligi ekibi Niğde Belediyespor üzerinde yeniden yapılanarak  adımlar atıldı.

Bu adımlar her geçen hafta meyvesini verdi ve ilk haftalardaki durgunluğu üzerinden atan futbol takımı teknik sorumlu Ahad Kömürlüoğlu'nun ilk yarı için beklediği hedefi ya ilk 3 yada en kötü ihtimalle liderin 3 puan gerisinde olmalıyız derken bir adım daha ileri olarak ilk devre grup liderliği ile tamamlandı.

Burada futbol takımı ve teknik heyet üzerlerine düşeni ziyadesiyle yerine getirdiler.Dönem başında favori gösterilen ekiplerinde puan olarak üstünde tamamlama başarısınıda gösterdiler.

Burada taraftar grubununda çabaları asla gözardı edilemez,her adımda takımın bugünlere gelmesi için aşırı çaba gösterdiler bu isimsiz kahramanlarıda yürekten kutluyorum.

Gelelim işin esasına devre arasında şampiyonluk hedefi için diğer takımlarda bir hareketlilik görülüyor,bunu futbolcu transferlerinede yansıtıyorlar.Niğde Belediyespor yönetimincede halen resmi bir açıklama olmamasına rağmen takıma uyumlu ve şampiyon olarak 3.lige terfi konusunda çabaları olduğunada eminiz.

Zira BAL liginden 3.lige terfi etme geçmiş yöntemlerde baraj maçları v.s. derken bayağı sıkıntılı geçti.Grubumuzda bulunan Akşehirspor'da bu durumdan etkilendi.Profesyonel ligi kıl payı kaçırdı.

Niğde Belediyespor'u profesyonel ligde görmek istersek takım olarak,taraftar olarak ve yönetim olarakta  gerekli adımların atılarak bu ele geçen çok önemli liderlik fırsatını grup şampiyonu olarak tamamlayıp 3.lige terfi etmek için gerekli mevkilere ihtiyaç duyulan futbolcuların takıma kazandırılmasını diliyor ve bekliyoruz.

2023-2024 futbol sezonu Niğde Belediyespor için yeniden meşalenin yandığı ve geçmişte özlenen günlerin geri geldiği bir yıl olması için futbol sevgisi olan herkesi göreve davet ediyoruz..

Başarı dileklerimle..