Belediye Başkan Adayı Turgut, Sosyal Projelerini Açıkladı Belediye Başkan Adayı Turgut, Sosyal Projelerini Açıkladı

Niğde'de bir ilk: Belediye başkanı adayının projeleriyle dolu seçim otobüsü
Seçim kampanyaları giderek daha yenilikçi ve etkili bir hale geliyor.
Niğde için yenilikçi fikirler ortaya koyma hedefiyle ortaya çıkan İyi Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Eczacı Naim Osman Erem “Seçim otobüsümüz, projelerimizi şehrin dört bir yanına taşıyor. Artık sadece sosyal medya, broşürler, kataloglar ve panolar aracılığıyla değil, sokaklarda dolaşan bu otobüs sayesinde daha fazla seçmene ulaşıyoruz" dedi.
Erem; Seçim otobüsümüz, mobil olmasıyla sadece belirli bir noktada değil, Niğdemizin her köşesinde seçmenlere ulaşma imkanı sunuyor. Sokaklardan geçerken veya mahalleler arasında gezerken, hemşehrilerimiz projelerimizi yakından görebiliyor ve vizyonumuzu daha iyi anlıyorlar. Geleneksel ile modern arasında köprü kuran bu otobüs, diğer iletişim araçlarıyla birlikte kullanıldığında seçmenlerin ilgisini daha da artırıyor. Sosyal medyada paylaşılan içeriklerle desteklenen otobüs, mesajlarımızı daha geniş kitlelere ulaştırıyor ve şehirdeki değişim rüzgarını daha da güçlendirdiğini belirtti.

Aracımıza Niğde halkının ilgisinin  çok yoğun olduğunu belirten İyi Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Eczacı Naim Osman Erem, seçim otobüsümüzü ekibimiz ile tasarlarken Niğde’de bir ilk olacağını bildiklerini söylerken şimdiye kadar bu tarzda bir otobüs ile başka illerde karşılaşmadıklarını ifade etti.