Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, “Niğde’yi Niğdelilerle Yöneteceğiz “dedi.

Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, seçim kurullarına listelerin teslim edilmesinin ardından kendi listesini ve diğer siyasi parti listelerini değerlendirdi.

Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, yaptığı açıklamasında, diğer partiler gibi değil, Niğde’yi Niğdelilerin yöneteceği bir liste hazırladıklarını belirterek;

“ – Biz kendi adaylığımız ile birlikte listelerimizi seçim kuruluna zamanında teslim ettik. Listelerimizi de kamuoyu ile paylaştık. Listelerimizin tamamı Niğdeli kardeşlerimizden oluşuyor. Diğer partiler ise birbirleri ile ilgili olarak listeleri netleşmeden önce örneğin MHP adayının Niğdeli olmadığını deklare ediyorlardı.  Şimdi Ak Partinin Listesine bakıyoruz, İl Başkanı başta olmak üzere, İl Genel Meclisi 1. Sırası, Belediye Meclisinde ilk dört kişiden 3 tanesi Niğdeli değil. Biz bu memlekete sevdalıyız. Bizim listemize bakıldığında Niğde’yi Niğdeliler olarak bizim yöneteceğimiz çok açık bir şekilde görülüyor. Bunu Niğdeli hemşerilerimiz listeler yayınlandıktan sonra çok açık bir şekilde gördüler.” dedi.

Niğdeli Dartçılarımız Başarıya Doymuyor Niğdeli Dartçılarımız Başarıya Doymuyor

Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut açıklamasında, Niğde’nin artık profesyonel bir yönetime ihtiyacı olduğunu belirterek,

“ – Niğdeli kardeşlerimiz seçim sürecinde bizi iyi takip etsinler. Kısa bir süre sonra projelerimizi açıklamaya başlayacağız. Biz hayata geçireceğimiz 38 büyük projemiz ile insanımıza dokunacağız. Bu projeler Niğde’de hayat bulduğunda, bu şehrin nasıl geliştiğini büyüdüğünü hep birlikte göreceğiz.  Bizim siyasetteki ve yöneticilikteki tecrübemiz ile büyüyen, gelişen bir Niğde’yi Büyükşehir Mantığı ile nasıl yöneteceğimizi tüm Niğdeli hemşerilerim görecekler. “ dedi.