Eski sevgili cinayetinin şüphelisi yakalandı Eski sevgili cinayetinin şüphelisi yakalandı

Antalya ve Ankara’da yapılan Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası turnuvaları sonucunda Nahita Spor kulübü oyuncuları Niğde’ye toplamda 8 madalya kazandırdılar.

Mimar Sinan  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Nisanur Dönmez, genç kızlarda Türkiye birinciliği, büyük bayanlarda üç Türkiye üçüncülüğünün sahibi oldu.

Sporcu Sevda Okumuş da; Genç Kızlarda Türkiye ikiinciliği, Büyük bayanlarda Türkiye ikinciliği ve Büyük Bayanlar Türkiye üçüncülüğü aldı.

 19 Mayıs Ortaokulu Minik erkek Dartçısı Emir Ağaçayak’tan ise Türkiye üçüncülüğü geldi.

Alınan bu sonuçlar neticesinde Dart branşında genç kızlardan Nisanur Dönmez Türkiye Yedincisi olarak milli takım seçmelerine davet edildi.  Niğde Dart antrenörü Ömer Yılmaz’da Büyük Erkeklerde Milli takım seçmelerine davet edildi.

Okul sporları kapsamında Niğde’de düzenlenen Dart müsabakalarında 19 Mayıs Ortaokulu Minik Erkek öğrencileri ve Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Kız Erkek Takımları Niğde il birincisi oldu.

Niğde İlinde yapılan Dart gurup müsabakalarında da başarılı olarak Niğde ilimizi 03-06 Mayıs tarihinde Erzurum İlinde düzenlenecek Türkiye  Şampiyonasında temsil edecekler.