Başkan Özdemir, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılarını Ağırladı Başkan Özdemir, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılarını Ağırladı

Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, Niğde’nin 31 Mart Seçimlerinde bir kader seçimi yapacağını belirterek, kendilerinin Niğde’nin geleceğini etkileyecek bir vizyona sahip olduklarını söyledi.

Niğde’de Yerel Sosyal Medya kuruluşlarının Canlı Yayın programına konuk olan Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, Niğdeli 31 Martta çok önemli bir karar vereceğini ve verilecek kararın Niğde’nin gelecekte gelişmiş, modern bir şehir olmak ile kendi kabuğunda yürümeye çalışan bir şehir olma konusunda tercihte bulunacağını aktardı.

500 BİN NÜFUSLU VİZYON PROJEMİZİ VAR  

Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut;

“ Niğde büyümeli mi, büyümeli. Niğde’nin büyümesi ve gelişmesi için Niğde tüm kriterleri taşıyor. Bu şehrin büyüme dinamitleri var mı, var. Otobanın Niğde üzerinden geçmesi, tren yolu ve Türkiye’nin tam ortasında olmamız bile çok büyük bir avantaj. Bu avantajı neden fırsata çeviremiyoruz. İşte burada yönetim becerileri ortaya çıkıyor. Belediye de bu işin merkezinde. En önemli olması gereken noktada belediye var.  Onun için aslında bu seçim Niğde’nin sadece yerel seçim değil, Niğde’nin geleceği oylanacak. Niğde’nin gelecek te nasıl bir şehir olacağı ortaya çıkacak. Ya vizyon belediyeciliği, iyi bir vizyon belediyeciliği ile Niğde çağ atlayacak, adeta uçacak, yada sönük içine kapalı arada sıkışmış bir il olarak devam edecek. Bu şehrin büyümesi için Bizim düşündüğümüz vizyon projemizle 500 bin nüfuslu mevcut Niğde ye yeni uydu kentler ilave edilerek yeni bir Niğde’nin temelleri atılmalı.   Bu yapılmadığı zaman maalesef altyapı tamamlanmadığı için bu şehir büyümez ekonomik yapısı gelişmez, sorunlar çözülmez. Bunları yapılması içinde Belediyenin bir şeyler yapması gerekir. Avantajları fırsata çevirmek için yönetim becerileri ortaya çıkıyor. Belediyede bu işin merkezinde bir yönetim. Biz Niğde’nin avantajlarını kullanacak ve büyüteceğiz. Sözümüz SÖZ! Çağa ayak uyduran bir Belediyeyi Niğde’ye kazandıracağız. “ dedi.