KemerhisarYazar ve Karikatürist Ömer Kaynak'ın Yeni Kitabı "Özgürlük Adına" Büyük İlgi Gördü.

Kemerhisarlı yazar ve karikatürist Ömer Kaynak, Kemerhisar’da düzenlenen Kültür ve Turizm Festivali’nde bir hafta önce yayımlanan, "Özgürlük Adına" isimli romanının tanıtımını yaptı. Kadının toplumda özgür bir birey olarak var olma çabasının ele alındığı, bilim ve eğitimin önemine değinen, Köy Enstitülerinden Denizlere, ağalık düzeninden Avrupa’ya uzanan gerçek bir yaşam öyküsünün kaleme alındığı bu etkileyici eser, festivalde büyük ilgi gördü.

Gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Ömer Kaynak, festivalde gerçekleştirdiği tanıtım etkinliğinde okuyucularla buluşarak kitabının yazım süreci ve ilham kaynakları hakkında bilgi verdi. Katılımcılar, kitabın derinlikli ve etkileyici anlatımından oldukça etkilendi. "Özgürlük Adına", toplumsal ve bireysel dönüşümün önemini vurgulayan güçlü mesajlarıyla okurlarını düşündürmeyi hedefliyor.

Festival boyunca okurların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ömer Kaynak, daha önceden yayımlanan; “Ömür Bir Nefes”, “Gedikli Ağa” ve “Biz ‘Kemerhisarca Şiirler” adlı eserleriyle birlikte, geçtiğimiz yıl yayımlanan,  “Humam’ın Gizemi” adlı eserinin de büyük ilgi gördüğünü söylerken, kitaplarıyla ilgili olarak "Bu ilginin, anlattığımız hikayelerin ne kadar önemli ve evrensel olduğunu bir kez daha gösterdiğine inanıyorum" dedi.

Niğde’nin 40 Yıllık Turizm Hayali Gerçek Oluyor Niğde’nin 40 Yıllık Turizm Hayali Gerçek Oluyor

Muhabir: Turgut Cığızoğlu

Kaynak: Haber Merkezi