Gündem

Kaldırımlardan Sonra Yoları da İşgal Ediyorlar, Ama ..

NİĞDE - Niğde’de bazı cadde sokaklarda yayaların hakları ihlal edilerek bazı esnaflar tarafından kaldırımların tamamı işgal edilerek bu işgal yolları da içine almaya başladı.

Bu konuda birçok ihbar gelirken gelen ihbarlardan biri bizi de bu sorumluluğun içerisine sokmasının ardından bu konuyu kamu adına dile getirmek elzem oldu.

Kaldırımlar dan yayların geçmesi imkansız hale geldikten sonra artık araç yollarının da neredeyse şeritlerinin yarısına yakının işgal edilmesi Niğdelileri çileden çıkarırken, o yoldan geçen araç sürücülerine de zaman zaman zor anlar yaşatıyor. Yayaların araç yolundan geçerken, meydana gelebilecek bir kazanın vebalini kimsenin alamayacağı göz önüne alındığında, bu sorunun bir an önce düzeltilmesi gerektiği çok açık bir şekilde ortadadır.

Niğde DMC HABER e gelen bir çok ihbarların ardından gelen yazılı ihbarı da siz okuyucularımızla ve sorunu çözmesi gereken kurumlarla paylaşmak istiyoruz.

“ Defalarca bu görüntüyü belediyeye bildirip şikayet te bulunduğunuz halde bir sonuç alamadık sanki bu esnaflar yolu kiralamışlar hiç değilse bu yolu yayalara kapatsınlar da bizde başımızın çaresine bakalım.  Dmc  haber olarak bu meseleyi gündeme getirirseniz Niğde halkı olarak sizlere minnettar kalırız.

İyi çalışmalar. “

Bizde DMC HABER olarak önce esnaflarımıza bu işgale son vermelerini, eğer işgal devam ederse sorunu çözmesi gereken kurumlarımızı da kamu adına gerekeni yapmaları konusun da göreve davet ediyoruz.