Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, Niğde Belediyespor ’un Mersin’de Homurlu Spor ile oynadığı deplasman maçını taraftarla birlikte izledi.

Niğde Belediye Spor için hedefi süper lig olarak gösteren Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut 51 Niğde Spor u Hentbolda Süperliğe çıkarmıştı. Kendisinin spor ve sporcunun yanında olduğunu geçmiş yıllarda Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon gibi büyük takımları Niğde ye getirerek Süper Lig heyecanı yaşatan İdris Turgut, bu heyecanı Niğde’de Futbol da yaşatacağını söyledi. 

Homurlu Spor – Niğde Belediyespor karşılaşması için Pazar günü için Mersin’e giden Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, taraftarlar tarafından Homurlu Stadında coşku ile karşılandı. Tribünlerde taraftarlar ile birlikte takımı ayakta izleyen Turgut için taraftarlar zaman zaman  “ İdris Başkan… “, “ Uçur bizi uçur bizi başkanım..  süper lige süper lige başkanım… “  şeklinde tezahüratlar yaptılar. 

Yeniden Refah Partisinden Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut hem tribünde hem de karşılaşma sonunda yaptığı açıklamalarda, Niğde’nin yerinin Bal Ligi olmadığını, takıma zamanında sahip çıkılmadığı için Niğde’nin futbolda buralarda olduğunu belirterek;

Sağlıkçılar bu kez eğlendirdi Sağlıkçılar bu kez eğlendirdi

“ Bu ligde şampiyon olup, daha sonra hızla yukarılara çıkacağız. Bizim Belediye Başkanlığımız döneminde takımımız Süper ligde mücadele edecek.“ dedi.