Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, Çınarlılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde düzenlenen toplantıya katıldı. Niğde Belediyesinin iyi yönetilmediğini belirten Turgut, göreve geldiklerinde hayata geçirecekleri projeleri açıkladı.

Çınarlılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine, dernek lokalini ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut’a dernek yöneticileri ve üyeleri büyük ilgi gösterdi.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda, göreve geldiklerinde hayata geçirecekleri projelerden bazılarını açıklayan Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, şehrin trafik sorunu ve işsizlik sorunu başta olmak üzere pek çok sorununu kısa vadede çözecek projeler hazırladıklarını anlattı. 

Niğde’nin mevcut belediye yönetiminin, kentin öncelikli sorunlarını ıskaladığını ve trafik sorununun şehri yaşanmaz hale getirdiğini ifade eden İdris Turgut, “İnsanlar çarşıda araçlarını bir yere park edebilmek için saatlerce bekliyorlar. Mevcut yönetim 5 yıl boyunca trafik sorununun çözümüne yönelik hiçbir girişimde bulunmadı. Her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal alan trafik sorunu geldiğimiz noktada, vatandaşa Niğde’yi yaşanmaz etti” dedi. 

Niğde Patates Araştırma Enstitüsünde GPT ekimine başlandı Niğde Patates Araştırma Enstitüsünde GPT ekimine başlandı

Seçime yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, “Vatandaş gittiğimiz her yerde bizi güler yüzle karşılıyor. Biz yapacaklarımızı anlatıp vatandaştan destek istiyoruz. Sahada çok iyi bir dinamizm yakaladık. Niğde’nin favori adayı biziz. Göreve geldiğimizde Niğde’yi tüm sorunlarından kurtarmak için kısa, orta ve uzun vadeli projelerimizi hayata geçireceğiz. İlk dönemin sonunda, Niğde’de bugünkü sorunların hiç biri olmayacak” diye konuştu. 

BANKAMATİK İŞÇİLERİ İDDİASI!..

Niğde Belediyesi başta olmak üzere bazı kamu kurum ve kuruluşlarında son dönemde işe başlayanların önemli bir bölümünün merkeze bağlı Karaatlı beldesi nüfusuna kayıtlı olduğunu tespit ettiklerini de ifade eden Turgut, “Karaatlı’da20 yaşından 50 yaşına kadar kimse kalmamış, ya belediyede, ya hastanede ya da özel idarede işe başlamış. 700’e yakın işçinin ikametleri Karaatlı beldesinde ama bunların çoğunluğu kamuda çalışıyor görünüyor. Bunlar bankamatik işçisi m?” diye sordu. 

Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, yakın ilgi ve alakalarından dolayı ÇınarlılılarYardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Erdoğan ile dernek yönetici ve üyelerine de teşekkür etti.