Vali Çelik, Taraftarların Çağrısına Yanıtsız Kalmadı…

Z kuşağı, hızlı ve pratik iletişim için mesajlaşmayı tercih ediyor Z kuşağı, hızlı ve pratik iletişim için mesajlaşmayı tercih ediyor

Çayı demleyin, misafiriniz olacağım

Niğdeliler Taraftar Grubu, sosyal medya hesapları üzerinden Niğde’nin futbol takımına destek olmaları için çağrıda bulundu, Vali Çelik çağrıya sessiz kalmadı.

Niğdeliler Taraftar Grubu, sosyla medya hesapları üzerinden Vali Çelik’e bir çağrı gönderdi, mesajda; “ İlimizin mülki amiri sevgili valimiz Cahit Çelik beye burdan çağrımızdır. Rica ediyoruz milletvekillerimizle birlikte belediye başkanımıza destekte bulunalım bu takım her ne kadar ismen belediyenin olsa da Niğde’mizin takımı bizlerin onur abidesidir. Sizin de desteklerinizle güzel bi takım oluşturulup Niğde’mizin ülke arenasında reklamına faydanız olacaktır. Biliyoruz yürüyüşü çok seviyorsunuz birazda futbol sayın valim. Çağrımıza karşılık vereceğinizi umut ediyor. şimdiden teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Niğde Valisi Cahit Çelik de bu çağrıya kayıtsız kalmayarak o da bir mesaj yayımladı. Vali Çelik mesajında; “Sevgili Niğdeliler, çağrınıza kayıtsız kalmak mümkün mü? Futbol için de sahadayım! Gençler, çayı demleyin,önümüzdeki hafta inşallah misafiriniz olacağım” dedi.

Muhabir: Gülcan Songur

Kaynak: Haber Merkezi