ŞOK Market yeni aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. 23 Ekim 2024 ŞOK aktüel ürünler kataloğu ile birçok indirimli ürün raflarda yerini alacak. Ev ve mutfak ürünleri, spor ürünleri bu kampanyanın öne çıkanları arasında yer alıyor.

Hem uygun fiyatlı hem de çok kaliteli bir çok ürünü raflarına taşıyacak olan ŞOK Markette özellikle zayıflamak isteyenler için birçok egzersiz ekipmanı var. Pilates aletleri, spor ürünleri ŞOK kataloğu ile indirime giriyor.
 

23 EKİM ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLER İNDİRİMLERİ

Bu hafta ŞOK kataloğu ile aynı zamanda sıcak su torbası, pijama takımları, tencere ve tava çeşitleri, Kişisel bakım ürünleri ve mutfak banyo gereçleri indirimli olarak gelecek.

Galericilerin umudu, fındıkçılar Galericilerin umudu, fındıkçılar

ŞOK Market 23 Ekim 2024 kataloğu ile indirime girecek ürünler çarşamba günü raflarda olacak. Tam bir hafta boyunca indirimli ürünler raflarda kalmaya devam edecek. Ancak ŞOK marketin indirim fırsatları stoklarla sınırlı oluyor. Oldukça yoğun ilgi gören kapış kapış giden indirim kampanyalarına imza atan ünlü marketler zincirinin bu haftaki fırsatları da hızla tükenebilir.

Yeni ŞOK Aktüel katalog listesinden indirimli alışveriş yapmak istiyorsanız siz de çarşamba günü erken saatlerde Şok markete uğramayı ihmal etmeyin.
 

ŞOK 23 EKİM 2024 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

ŞOK Aktüel 23 Ekim kataloğu ile gelen indirimli ürünleri sizler için derledik. Bu hafta ŞOK’a gelecek indirim fırsatları şöyle:

Editör: Hamza TAV