Niğde Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Ahmet Kuddusi Huzurevi'nden gelen kıymetli büyüklerini makamında kabul etti. Başkan Baran, huzur evinde kalan ve Huzur Bocce Finali'nde ikinci olan ekibi, kupaları ile birlikte kabul etti.
Büyüklerimizin tecrübeleri ve yaşamış oldukları deneyimlerin, genç nesiller için oldukça değerli olduğunu belirten Başkan Baran, "Büyüklerimizin bize kattıkları, tecrübeleri ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaret sırasında huzur evinden gelen ekip, başarılarını paylaşarak Başkan Baran'a teşekkürlerini ilettiler.
Başkan Baran, huzur evine olan desteği artırarak, büyüklerimizin hayatını daha keyifli hale getirmek için tüm imkanları seferber edeceklerini ifade etti.