Başkan Özdemir’den muhtarlar günü mesajı Başkan Özdemir’den muhtarlar günü mesajı


Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşmaya Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, şehit aileleri ile gaziler için ücretisiz ekmek vereceğini söyleyen fırıncı esnafına sitem etti. Başkan Demir:”esnaflarımız tarafından kampanyalar yapılmaktadır.  Bu kampanyaları Şehit Aileleri olarak uygun bulmuyoruz” dedi 
Şehit ailelerinin bu tür kampanyalara ihtiyacı olmadığını belirten Başkan Demir: Niğde ili Şehit Aileleri Yardımlaşmaya Dayanışma Derneği olarak bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık. Son zamanlarda Şehit Ailelerimiz ve gazilerimiz adına bazı esnaflarımız tarafından kampanyalar yapılmaktadır bu kampanyaları Şehit Aileleri olarak uygun bulmuyoruz. Eğer bir esnafımız şehitlerimizi ve gazilerimizi düşünerek bazı kampanyalar yapmak istiyorsa bunu şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına değil. Şehitlerimiz adına diğer ihtiyaç sahibi ailelere hiç kimse bilmeden yardım edebilir lakin Devletimiz her daim bugüne kadar şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olmuştur olmaya da devam etmektedir. Bu gibi kampanyaların yapılması iyi niyetten olabilir lakin altına yapılan yorumlar şehit ailelerimizi ve gazilerimizi rencide etmektedir. 
Vatanın bölünmez bütünlüğü yüce Türk milletinin birlik ve beraberliği için canını veren aziz şehitlerimizin ve uvuzlarını kaybeden kahraman gazilerimizin hiçbir kampanyaya ihtiyacı yoktur. Bu nedenden dolayı böyle kampanyaların hem esnaflarımız tarafından sosyal medyada  hemde yerel medyada veya ulusal haber kanallarında paylaşılmamasını değerli basın mensuplarımızdan ve halisniyetli esnaflarımızdan rica ediyoruz. 
Gerçekten şehitlerimiz adına bir kampanya yapılacaksa bunun araştırılıp ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ve zor durumda olan ailelere hep birlikte ulaşalım derim. Değerli esnaflarımızdan rica ediyoruz lütfen Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz adına kampanya yapmayalım” 
Muhabir: Turgut Cığızoğlu

Kaynak: Haber Merkezi