Niğde’de buzdan kayarak düşen ve kafasından yaralanan vatandaşı halk otobüsü şoförü ambulans yetiştirdi 
Halk Otobüsü şoförü Ali Akkaş, Oskar durağında ayakları buzdan kayarak düşen ve kafasını yaralayan bir vatandaşı, otobüsüne alarak yaralı bir şekilde İmamhatip durağına kadar götürdü. Akkaş, burada ambulansa vatandaşı teslim etti. Otobüs şoförünün zamanında müdahalesi, yaralının daha hızlı bir şekilde sağlık hizmetine ulaşmasını sağladı.

Rektör Uslu: “Emniyet teşkilatımız, toplum huzurunun en önemli teminatıdır” Rektör Uslu: “Emniyet teşkilatımız, toplum huzurunun en önemli teminatıdır”


Ali Akkaş, "Benim yaptığım bir şey ama bütün arkadaşlarımızın da böyle davrandığını vatandaşlarımız bilsin," diyerek, yaptığı hareketin sadece kendine ait olmadığını, tüm halk otobüsü şoförlerinin aynı duyarlılıkla hareket ettiğini vurguladı.

Muhabir: Turgut Cığızoğlu