Galatasaray - Elfsborg maçını Matej Jug yönetecek Galatasaray - Elfsborg maçını Matej Jug yönetecek

Niğde’nin en genç belediye başkanlarından biri olan Aktaş Belediye Başkanı Kamber Türkmen, spora verdiği destekle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Türkmen, Aktaş Belediyespor adını verdiği futbol kulübünü kurarak ilçenin spor altyapısını güçlendirmeyi hedefliyor.

Aktaş Belediyespor, amatör ligde mücadele edecek ve kulübün ilk maçı 3 Kasım’da gerçekleştirilecek. Genç başkan, yeni kurulan bu spor kulübüyle gençlerin spora yönlendirilmesi ve bölge sporuna katkı sağlanmasını amaçlıyor. Başkan Kamber Türkmen, "Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Aktaş Belediyespor ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp, spora teşvik edeceğiz. Gençlerimizle geleceğe güzel yön verebilmek, daha güzel alışkanlıklar kazandırabilmek için Aktaş sporun sonuna kadar arkasında olacağım. Yönetimimizle birlikte güzel bir futbol sahamızı kasabamıza sağlayacağız. Hem sporumuzu kasabamızda yaşayıp hem de kasabamızda yaşatmak istiyoruz”. Dedi

 Aktaş Belediyespor, hem genç yeteneklere destek olmak hem de bölgedeki sportif faaliyetleri canlandırmak amacıyla faaliyete geçti. Başkan Türkmen, kulübün kurulmasının bölgedeki gençler için büyük bir fırsat olduğunu ve sportif başarıların yanı sıra sosyal dayanışmayı da güçlendireceğini belirtti.

Kulübün ilk maçı için ilçede büyük bir heyecan yaşanıyor. Yerel halk, takımlarına destek olmak için sabırsızlıkla 3 Kasım’ı bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi