NİĞDE- Niğde’nin merkeze bağlı Eskigümüş kasabası yakınlarında bulunan beldeye ait barajda serinlemek içingiren Mehmet Elmas(40) adlı bir kişi serinlemek için girdiği suda kayboldu. 

Arkadaşkarının ihbarı üzerine olayın hemen ardından bölgeye sağlık,  AFAD,  polis,  jandarma, polis dalgıç, jandarma SAK ekipleri sevk edildi.  Eskigümüş Barajı olaak bilinen gölette 3 arkadaş br süre eğlendikten sonra Mehmet Elmas adlı kişinin suya girdiğini ve bir anda suda kaybolduğunu yetkililere haber verdiler.  Suda kaybolduğu belirtilen ve Niğde Oto Sanayisinde Oto Lastikçiliği yaptığı belirtilen Mehmet Elmas (40) adlı kişi için Mersinden Polis dalgıç ekibi ve Ankara'dan da Jandarma Su Altı Arama Kurtarma Timi (SAK) talep edildi. 

Niğde’li Kayıp Kız Aranıyor ! Niğde’li Kayıp Kız Aranıyor !

SU ALTI EKİPLERİ ARAMA BAŞLATTI

Arkadaşlarının gözü önünde baraj sularında bir anda kaybolan Mehmet Elmas için ilk arama işlemini Mersin 'den gelen Polis Dalgıç ekibi gerçekleştirdi. Yaklaşık 45 dakika Polis Dalgıç ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramalara rağmen Mehmet Elmas  bulunamadı ve aramaya ara verildi. .  

Polis ekiplerinin aramaya ara vermesinin ardından 

Arkadaşları iyi yüzme bilgidğini söyledikleri belirtilen İlk su altı aramaya  polis dalgıç ekipleri başkadılar yapılan uzun süreli aramadan sonuç alınamayınca, görevi Jandarma SAK ekipleri devraldı.  Havanın kararması ve çaloşma şartlarının zorlaşması ve görüşün azalması nedeniyle  arama çalışmalarına ara berildi.

Muhabir: Turgay CIĞIZOĞLU