Asayiş

Niğde’de 4 Kişinin Kavgasına Pompalı Tüfek Karıştı

Niğde de gece meydana gelen olayda 2 genç grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 2 kişi pompalının hedefi oldu. . Yaşları 18 den ..

Niğde de gece meydana gelen olayda 2 genç grup arasında silahlı kavga meydana geldi.

Niğde Merkez Selçuk Mahallesi Kendirli Cami yakınlarında Meydana gelen olayın başlangıcı 2 genç grup arasında gündüz başladı. Dün kendi aralarında sözlü tartışma yaşayan M.Ö, M.B adlı iki kişi M.D, F.K adlı kişiler gece geç saatlerde Selçuk Mahallesin Kendirli Cami yakınlarında karşı karşıya geldiler. İki grup arasında yine sözlü olarak tartışma başladı. M.Ö adlı kişi aracında bulunan pompalı tüfeği alarak M.D, F.K nin üzerine ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar M.D parmaklarına isabet etti. Bu sıra F.K da omuzundan yaralandı.

Olayı görenlerin yetkililere haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Pompalı tüfekle yaralanan M.D, F.K adlı iki kişi sağlık ekipleri tarafından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Pompalı tüfekle ateş ederek 2 kişiyi yaralayan M.Ö ise olayın hemen ardından ortadan kayboldu.  Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri yaralama olayını gerçekleştiren ve olaydan sonra ortadan kaybolan M.Ö ve yanında bulunan arkadaşı M.B yi yaptıkları çalışma sonucu kısa sürede yakaladılar.  

Olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalardan yaralanan M.D, F.K adlı kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.