Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Daynışma Derneği’nin hazırladığı “Bayrakla Birleşen Şehitlerimiz” projesi kapsamında şehit aileleri Karadeniz turuna gidecek.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum ve İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan proje hakkında bilgi veren Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, projenin şehit aileleri ve gaziler arasındaki milli birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçladığını söyledi.

Niğde’de Gaziler Gününe Muhteşem Tören Niğde’de Gaziler Gününe Muhteşem Tören

Başkan Demir: “Niğde ili şehit aileleri yardımlaşmaya dayanışma derneği tarafından 2024 yılı kapsamında başvuru yapmış olduğumuz "Bayrakla Birleşen Şehitlerimiz" isimli projemizi İçişleri Bakanlığı sivil toplumla İlişkiler Genel müdürlüğümüz tarafından kabul görmüştür. Bu projemizin içerisinde Şehit Ailelerimiz ve gazilerimiz ile birlikte Karadeniz gezi turumuz ve Niğde ilimizde kaynaşma ve motivasyon kampı yapılacaktır. Niğde Şehit Aileleri derneği yönetimi olarak bugüne kadar dernek olarak birçok etkinlikler yapıldı. İçişleri Bakanlığı sivil toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğümüz tarafından 3 proje bir ortak projemiz kabul görmüştür.  Bu projelerimiz kapsamında Şehit Ailelerimiz ve gazilerimizle birlikte Çanakkale gezileri Bursa Konya Kars Sarıkamış projelerini gerçekleştirdik inşallah bu projemizde 14.09.2024 günü akşam saat 17.30'da eski valilik binası önünden Şehit Ailelerimiz ile birlikte  Karadeniz'i iline hareket edeceğiz.  Bu projemizin tüm Şehit ailelerimize gazilerimize huzur ve moral getirmesini diliyorum.” Muhabir: Turgut Cığızoğlu

Kaynak: Haber Merkezi