VİDEO 'da  YAŞ KISITLAMASI OLMASI NEDENİYLE 

Aşağıdaki Fotoğrafa Tıklayıp İzleyebilirsiniz.. 

İşte O Kabus Dolu Dehşet Dakikalar !!

NİĞDE - Niğde’nin Bor İlçesinde arkadaşlar arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü, 1 ağır toplam 2 kişi yaralandı.

Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Niğde’nin Bor İlçesi Yeni Göçmen Mahallesi, Sakarya Caddesinde abi kardeş olan 2 arkadaşı ile tartışan Y.V.S adlı kişi ortamdan ayrılarak pompalı tüfek ile geri geldi. Araç içerisinde oturan arkadaşları ile tekrar tartışmaya başlayan Y.V.S araçtan inen arkadaşlarının üzerine pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Abi kardeş olan S.B ve M.B tüfekten çıkan saçmalaral yaralandılar.  

İstanbul Bağcılar’da Zincirleme Feci Kaza İstanbul Bağcılar’da Zincirleme Feci Kaza

Olayın hemen ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan M.B ‘yi Niğde Ömer Halisdermir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, bacağından yaralanan S.B yi ise Bor İlçe Devlet Hastanesine sevk ettiler.

Pompalı tüfekle arkadaşlarını yaralayan Y.V.S elinde pompalı tüfekle olay yerinden firar etti ve kaçtıktan sonra bir inşaata girdiğini tespit edildi. Y.V.S kullandığı belirlenen pompalı tüfek  inşaatte bulundu.   

Pompalı tüfekle ağır yaralanan M.B Niğde Ömer Halisdermir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan ilk tedavinin ardından daha sonra Kayseri’ye sevk edildi. Arkadaşlarını pompalı tüfekle yaralayan Y.V.S ise halen aranıyor.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.  

Kaynak: Haber Merkezi