Gündem

NGB den Jandarma Komutanı Okyar’a Ziyaret

Niğde Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Gürol Okyar ‘ı ziyaret etti.

Muhabir : Turgut CIĞIZOĞLU

NİĞDE – Niğde Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu ve Üyeleri İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Gürol Okyar ‘ı ziyaret etti.

Niğde’nin İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Gürol Okyar ‘ı makamında ziyaret eden Niğde Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Okyar ile Jandarma bölgesinde gerçekleşen genel konuları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Niğde’nin İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Gürol Okyar, Niğde’de Gazetecilerle kendilerini ilgilendiren konularda iyi bir diyalog içerisinde olduklarını belirterek;

Niğde de özellikle sorumluluk alanları içerisinde jandarmanın görev kapsamı içerisinde bulunan konular yanında özellikle trafik ve uyuşturucu konusunda etkin bir çalışma gerçekleştirdiklerini bu çalışmalarla Niğde’nin Türkiye de ön sıralarda yer aldığına dikkat çekti. Gazetecilerle sıcak bir diyalog gerçekleştiren İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Gürol Okyar Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

Niğde Gazeteciler Birliği Başkanı Hayrettin Yenel’de göreve atandığı ilk günlerde Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birlikte İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Gürol Okyar ‘ı ziyaret ettiklerini belirterek, “ İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Gürol Okyar’ın İl genelinde özellikle asayiş, uyuşturucu ve trafik konularında çalışmalarını takip ediyoruz. Ziyaretimizde Komutanımız ile ilimizde görevlerini kapsayan konularda görüş alışverişinde bulunduk. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. “ dedi.

Ziyaret günün anısına çektirilen fotoğrafla sona erdi.