Kapya biberi hastalık vurdu Kapya biberi hastalık vurdu

NESOB Başkanı Alim Yeşil, Esnafın Sorunlarını Bursa’da Anlattı

Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (NESOB) Başkanı Alim Yeşil, Bursa’da diğer illerden de gelen esnaf odaları başkanları ile birlikte toplantıya katıldı.

Toplantı, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken başkanlığında düzenlenen Mesleki Eğitim Geliştirme Kurulu ve Merkez İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Grubu Toplantısı, Bursa’da gerçekleştirildi.

NESOB Başkanı Alim Yeşil, Niğdeli esnafın yaşadığı sıkıntıları ve taleplerini TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e iletti.

NESOB Başkanı Alim Yeşil, yaptığı açıklamada, "Bursa Esnaf Odaları Birliği Başkanımız Sayın Fahrettin Bilgit ev sahipliğinde, TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken Başkanlığında Mesleki Eğitim Geliştirme Kurulu ve Merkez İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Grubu toplantısına katılım sağladık. Esnaf ve Sanatkarlarımızın sıkıntılarını, istek ve taleplerini Genel Başkanımıza ilettik.

Toplantıda alınan kararların Esnaf ve Sanatkarlarımıza hayırlar getirmesini dilerim.

Bursa Esnaf Odaları Birliği Başkanımız Sayın Fahrettin Bilgit' e ve Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken' e ilgi, alakalarına ve misafirperverliklerine teşekkür ederim" dedi.

Muhabir: Turgut Cığızoğlu

Kaynak: Haber Merkezi