Kızılay Niğde Şube Başkanı Akile Töre Gençoğlu, Ramazan ayı boyunca yapılan yardım faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Gençoğlu, Ramazan süresince 300 aileye toplam 8 bin adetten fazla kıyafet yardımı yapıldığını, ayrıca 30 okulda 450 öğrenciye de kıyafet desteğinde bulunulduğunu belirtti.
Kızılay’ın denetiminde faaliyet gösteren mağazada ise 200’den fazla aileye kıyafet dağıtımı gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra, bin 200 koli gıda ve bin 200 adet 1’er kilogramlık kavurma, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
Ramazan ayında maddi destek çalışmalarına da ağırlık verdiklerini belirten Akile Töre Gençoğlu, 800 kişiye üçer bin TL olmak üzere toplam 2 milyon 400 bin TL nakdi yardımda bulunulduğunu ifade etti.
Kızılay Niğde Şubesi’nin, toplumun her kesimine ulaşmayı amaçlayan yardım çalışmaları Ramazan ayı sonrası da devam edecek.
Kızılay Niğde Şubesi’nden Ramazan Ayında geniş kapsamlı yardım
Kızılay Niğde Şube Başkanı Akile Töre Gençoğlu, Ramazan ayı boyunca yapılan yardım faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Muhabir: Nagihan Özenç
Yorumlar



