Kültür sanat Haberleri

Kültür sanat haberleri ve güncel Kültür sanat gelişmeleri, Kültür sanat ile ilgili tüm video, Kültür sanat fotoğrafları ve Kültür sanat haberleri Niğde DMC Haber - Niğde'nin ve Bölgenin En Hızlı Haber Sitesi sitemizde


Niğde

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde bu yıl 3.'sü gerçekleştirilen festival, Kurmaca, Belgesel ve Öğrenci Filmleri kategorisinde gerçekleşti.

Niğde

Bu yıl 4.'sü düzenlenen Gastronomi Festivalinde Niğde Belediyesi ve Niğde Balkan Göçmenleri Derneği birlikte 100.Yıl Mübadele Paneli düzenledi.

Niğde

Ünlü Ressam Shereen Ve Kızı Tia’nın eserleri 12-19 Ekim’de Niğde’de sergilenecek. Niğde Belediyesi Uluslararası Sanat Galerisi kapılarını, 12 Ekim’de önemli...

Kültür sanat

Dericilik mesleğinin son temsilcilerinden olan Abdullah Kıran, 11 yaşında babasından öğrendiği mesleği Niğde Kalesi altındaki iş yerinde sürdürüyor.

Kültür sanat

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası ağır hasar alıp yıkılan evin etrafında bulunan tarihi hamam gün yüzüne çıktı.

Trabzon'un Sürmene ilçesine bağlı Dirlik Mahallesi ve çevresinde bulunan birçok tarihi kiliseler zaman zaman definecilerin hedefi haline geliyor.