Niğde

Emin Alper Öztürk rakiplerine fark attı

Emin Alper Öztürk rakiplerine fark attı

Niğde Baro Başkanlığı Olağan seçimli genel kurulunda mevcut başkan Emin Alper Öztürk rakiplerin fark atarak yeniden Baro Başkanlığına seçildi .  Başkan Öztürk; “Kazanan Niğde Barosu oldu, tüm meslektaşlarımıza ve memleketimize hayırlı olsun” dedi.

Niğde Baro Başkanlığı Olağan seçimli genel kurulu adliye salonunda gerçekleştirildi. Genel kurulda Mevcut Baro Başkanı Avukat Emin Alper Öztürk, Muhammet Bilal Özenç, Cihan Kirazcı, Ümit Özçelik ve Kemal Çelik başkanlık için yarıştı.  Seçimlerin sonuçunda geçerli 368 oyun 183’ünü alan mevcut başkan  Emin Alper Öztürk, güven tazeleyerek yeniden başkan oldu. Diğer adaylar Cihan Kirazcı 92,  Kemal Çelik 63,  Muhammet Bilal Özenç 20 ve Ümit özçelik 6 oy aldı .

Seçim sonrası  DMC Haber mikrofonlarına açıklamada bulunan Başkan Öztürk: “Tüm meslektaşlarıma yüksek katılımlarından dolayı teşekkür ederim . 368 meslektaşım oy kullandı. Buda mevcutun yüzde 93’nün oy kullandığı anlamına geliyor. Biz hak hukuk savunucusu avukatlar olarak demokrasiye olan inancımızıda bugün birkaz daha Niğde kamuoyuna göstermiş olduk. Mesleğimiz için meslektaşımız için ve baromuz  için çalışıyorduk, gene çalışmaya devam edeceğiz. Kazanan Niğde Barosu oldu, tüm meslektaşlarımıza ve memleketimize hayırlı olsun” Muhabir: Turgut Cığızoğlu