Ekim ayının son çeyreğine girilirken bankalar arasında promosyon rekabeti de arttı. Emekli maaşı alan SSK bağ-kur memur emeklisi tüm vatandaşları ilgilendiren promosyon rakamlarında yeni güncellemeler var. Emekliler, ek gelir olarak gördükleri promosyon ücretlerini en yüksek veren banka maaşını taşımak istiyor. Peki Ekimde en yüksek promosyon hangi bankada? Hem özel bankaların hem de kamu bankalarının ekim ayı promosyon fırsatları belli oldu. İşte emekliye en yüksek promosyon veren bankalar…

EMEKLİ PROMOSYON FIRSATLARI GÜNCELLENDİ

Ekim ayında bankalar emekli müşterilerine yönelik promosyon fırsatlarını güncelledi. Bazı bankalar çifte promosyon ödemesi yaparken bazılarında rakam 15 bin 20 bin TL arasında değişiyor. Emekliler, 3 yıllık maaş taahhüdü karşılığında promosyon alırken aynı zamanda ek şartları da yerine getirmeleri durumunda ekstra ödeme alabiliyor. Emekli promosyon fırsatları 3 yıl süreyle geçerli oluyor. Promosyon alabilmek için emeklinin maaşını seçtiği bankaya taşıması gerekiyor. Üstelik Ocak ayında promosyon artışı da bekleniyor. Maaş artışına göre promosyonların güncelleneceği tahmin edilirken yeni promosyonların 20.000 TL’nin üstüne çıkacağı öngörülüyor.
 

EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR

Peki Ekimde emekliye en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Özel bankalar 15.000 TL üstü promosyon fırsatları ile Ekim ayında öne Çıkıyor. Ancak Vakıfbank’ta da çifte promosyon imkanı var. İşte emekli maaş promosyonu konusunda en yüksek miktarları ödeyen bankalar:

Vakıfbank: Ekim ayında emekliler için bir sürpriz yapan Vakıfbank Maaş promosyonu konusunda çift promosyon fırsatını duyurmuştu. 12.000 TL’ye kadar net promosyon ödemesi veren Vakıfbank aynı zamanda Troy kart kullanan emekli müşterileri için Ekstra 12.000 TL daha ödeme yapıyor. Vakıfbank’ın toplam promosyonu 24 bin TL’ye ulaşıyor.

ING Bank: ING Bank’ın maaş aralığına göre emekliye 18.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi var. Ayrıca turuncu ekstra müşterisi olan emekliler için 2.000 TL de ek ödeme yapılıyor ve toplam promosyon 20.000 TL’yi buluyor.

Yapı Kredi: Emekli maaş aralığına göre Yapı Kredi’den 15.000 TL promosyon ödemesi yapılıyor. Ek olarak kredi kartı kullanımı ve ek taahhüt sözleşmesi karşılığında 3000 TL de promosyon desteği sağlanıyor. Yapı Kredi’de toplam promosyon 18.000 TL’ye ulaşıyor.

2025 asgari ücret zammı için ilk ipucu 2025 asgari ücret zammı için ilk ipucu

Akbank: Emekliler için Akbank’ın promosyon ödemesi güncellendi. Maaş aralığına göre 15.000 TL’ye Varan promosyon sunan Akbank kredi kartı kullanan emeklilere 2.500 TL’lik hediye chip para sağlıyor. Akbank’ın toplam promosyonu 17.500 TL’ye ulaşıyor.

Kaynak: Haber Merkezi