Kültürel ve sanatsal etkinliklerini hız kesmeden sürdüren Niğde Belediyesi, önemli bir müzikali Niğde seyircisi ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Erzurum Devlet Tiyatrosu’nun hazırladığı “Dokuz Beş Müzikali”, 25 Ekim’de Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Patricia Resnic’in yazdığı ve sabah 9 akşam 5 mesaisinde çalışan ancak kendilerini var edemeyen 3 kadının hayatta kalma mücadelesinin entrika, gerilim ve mizahi yönleriyle anlatıldığı müzikal, cinsiyet eşitliği ve kadın dayanışması gibi temaları da ele alıyor. 2 perdeden oluşan müzikal, duygusal derinliği ve etkileyici performansının yanında toplumsal açıdan verdiği önemli mesajları ile de dikkat çekiyor.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan “Dokuz Beş Müzikaline” tüm tiyatro severleri davet etti.

Niğde Belediyesi bünyesinde kurdukları Şehir Tiyatrolarının sunduğu gösterilerin yanı sıra, Devlet Tiyatroları’nın gösterilerini de Niğdeli seyircilerle buluşturmaya devam ettiklerini belirten Başkan Özdemir, vatandaşların tiyatroya, müzikale, kültürel ve sanatsal etkinliklere olan ilgisinin artıyor olduğunu görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Niğde'de Traktör şarampole devrildi : 1 ö*lü Niğde'de Traktör şarampole devrildi : 1 ö*lü

BİLET SATIŞLARI…

Bu arada 25 Ekim Cuma akşamı 19.30’da Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde izleyici ile buluşacak olan “Dokuz Beş Müzikali’nin” biletleri, "kulturonline.nigde.bel.tr " adresinden temin edilebiliyor. Bilet satış linkine ise @nigdekultur bio kısmından ulaşılabiliyor.

Kaynak: Niğde Belediyesi Basın Bülteni