DMC HABER de Yeni Dönem, Niğde’mize Hayırlı Olsun !

DMC HABER i bu gün itibariyle 157.000 den fazla Facebook, İnstagram da  yaklaşık 117.000 kişi takip ediyor.

Niğde’mizin en çok takip edilen Haber platformu olan DMC HABER ‘ artık yeni bir döneme giriyor.

2020 yılında daha ilk adımlarımızı atarken, gerçekleştirdiğimiz habercilik anlayışının beklenen bir şey olduğunu çok kısa süre içerisinde fark ettik.

DMC HABER  “ Haber neredeyse, biz oradayız “ sloganı ile Niğde’de gelişen hemen hemen her haberi her olayı, daha doğrusu sizlerin içerisinde bulunduğu her ortamın merak edilen önemli taraflarını haber olarak hızlı bir şekilde ulaştırmanın heyecanını yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz.

Habercilikte her biri çeyrek asrın üzerinde tecrübesi olan sizlerin bildiği tanıdığı gazetecilerle bu işi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.  

Habercilikte en önemli konu, önce tecrübe, birikim ve ardından haberin okuyucuya, izleyiciye en hızlı ve kısa sürede ulaşmasıdır.

DMC Haber in başarısını işte sizlere bunu sağlamakla perçinlendik.

Şimdi yeni bir döneme gidiyoruz.

DMC HABER artık sadece Niğde’den değil, tüm yurttan, hatta dünyadan önemli olayları da sizlere yine en hızlı en doğru bir şekilde ulaştıracak.

Bu nedenle ilk yapmamız gereken konuya el attık ve Sosyal Medya platformlarımızın biraz arkasında kalan www.dmchaber.com web sitemizi de ön plana çıkartarak bu yönümüzle de sizlere en iyi şekilde ulaşmayı ve hizmet etmeyi amaçlıyoruz..

Günlük daha çok haberi, çok daha hızlı, doğru ve ilkeli şekilde her kesime hitap ederek sizlere ulaştıracağız.

DMC HABER in mevcut bu gün itibariyle 157.000 den fazla Facebook, İnstagram da  yaklaşık 117.000 kişi takip ediyor. DMC HABER in diğer Sosyal medya grup hesapları ile takipçi sayısı 300.000 in üzerine çıkıyor.

Bu rakamlar Niğde de nerdeyse DMC HABER i takip etmeyen yok şekliden değerlendirilebilir.

Sosyal Medya Sayfalarımızda yine aynı şekilde haberlerimizi fotoğraf, video ve haberin merkezinden yani haberin bulunduğu noktadan CANLI YAYIN lar ile sizlere en hızlı bir şekilde ulaştırmaya devam edeceğiz.

Her yönü ile alt yapısı, ara yüzleri, görsellikleri ile Bilişimde  Dünyanın en gelişmiş algoritmaları ile desteklenen www.dmchaber.com, Niğde'nin 1 numarası olmanın yanısıra , Ülkemizde de en çok takip edilen web siteleri arasına girme yolunda, sizlere hemen hemen her haberin arka planında kalan detayını ve son dakika gelişmelerini de öğrenme imkanı ssunacak.

Web sitemiz www.dmchaber.com da geçiş sürecimiz yeni başladı. Geçen her gün daha çok heyecan, daha çok haber, daha çok içeriklerle  sizleri buluşturmak en büyük dileğimizdir.

Bizi Takip Etmeye Devam Edin..

Selam ve Saygılarımızla