NİĞDE - (ÖZEL HABER) Niğde’nin Bor İlçesinde son günlerde araç ve ev kundaklayan kişi ile ilgili mahalleli gece gündüz nöbet tutuyor.

Niğde’nin Bor ilçesinde  geçen yıl ve son 1 aylık süre içerisinde önce kendi evini sonra komşusunun aracını yakan ve mahallede 3 evi daha yaktığı belirtilen A.E adlı kişi mahalleliye adeta kâbusu yaşatıyor. Araç ve evleri kundaklayan A.E ile ilgili  mahallelinin ihbarı üzerine polis tarafından yakalanan A.E ‘nin A.E nin akıl sağlığının olup olmadığı tartışılırken, serbest bırakılması ise mahalle sakinlerini tedirgin devam ediyor. 

Bor ilçesinin TOKİ mahallesinde yaklaşık 20 gün önce önce kendi evinin balkonundaki eşyaları yakan A.E daha sonra komşusunun aracını üzerine benzin dökerek yaktı. Bu olayların ardından Bor İlçesinde Mehmetçik Mahallesine dadanan A.E adlı kundakçı bo mahallede de 3 evi kundaklama girişiminde bulundu. Zaman zaman gündüzleri de ortaya çıkan A.E adlı kişi olayları çoğunlukta gece yaptığı ve gecede elinde bidonla mahallede görülmesi üzerine Mehmetçik Mahallesinin sakinleri ellerinde yangın tüpleri ve sopalarla nöbet tutmaya başlarken, Bor İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri gerekli tedbirleri alarak sokak, sokak devriye geziyor.

Evlerinin yanmasından ve ailelerine zarar gelmesinden endişe eden Bor İlçesi Mehmetçik Mahallesi sakinleri A .E adlı kundakçının polis tarafından yakalanmasının ardından serbest bırakılmasına tepki gösterirken kendilerine korku dolu günleri yaşatan kundakçının tekrar yakalanmasını ve bu duruma bir önce çözüm bulunmasını istiyorlar.

Otomobil Yanarak Küle Döndü! Otomobil Yanarak Küle Döndü!

Muhabir : Turgut CIĞIZOĞLU

Kaynak: Haber Merkezi