Başkan Özdemir’den muhtarlar günü mesajı Başkan Özdemir’den muhtarlar günü mesajı

BBP Genel Başkan Yardımcısı Niğde’de ziyaretler gerçekleştirdi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zaid Ayan, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Niğde'ye geldi. 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zaid Ayan Valilik ve Belediye ziyaretlerinden önce  BBP Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş’la  birlikte il binasında basın toplantısı düzenleyerek  Türkiye gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.  Basın toplantısının ardından Niğde Valiliği ve Niğde Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

BBP İl Başkanı Bünyamin Karataş ise  özellikle işsizlik, tarım ve ekonomik sıkıntıların bölgede giderek arttığını vurgulayarak: "Şehrimiz Konya,Adana ve  Kayseri üçgenine sıkışmış  çok temel problemleri olan, her ne kadar imar anlamında gelişme göstermiş olsa da ciddi anlamda lokomotif sanayilerini eritmeye  devam eden bir il” dedi 

Şehirdeki ticari faaliyetlerin canlandırılmasına yönelik acil çözümler üretilmesi gerektiğini ifade eden Karataş , ülkede artan enflasyon ve hayat pahalılığının vatandaşları zor durumda bıraktığını kaydetti.

Eğitim, adalet ve sağlık alanlarında reformların gerektiğini dile getiren Karataş,  BBP olarak bu konuların takipçisi olacaklarını söyledi. Basın toplantısında, BBP’nin yerel ve ulusal düzeyde halkın sorunlarına duyarlı bir şekilde yaklaşacağı ve çözüm odaklı politikalar geliştireceği mesajı verildi. Toplantı, BBP'nin gelecek dönem planlarına ilişkin bilgilendirmelerle sona erdi.

                               Muhabir (Nagihan Özenç)

Kaynak: Haber Merkezi