Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ,  CHP 'ye Yüklendi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP 'ye Yüklendi



Yeniden Refah Partisi (YRP) Niğde İl Başkanı Taner Gümüş, Türkiye’deki ekonomik daralmaya ve halkın yaşadığı zorluklara dikkat çekerek acil erken seçim çağrısında bulundu. Gümüş, patates ve süt üreticileri başta olmak üzere tüm çiftçilerin, hayvancılıkla uğraşan besicilerin, emeklilerin, esnafın ve sanayicilerin zor durumda olduğunu vurguladı.

Açıklamasında şunları söyledi:
"Patates ve süt üreticisi perişan, çiftçi perişan, hayvancılıkla uğraşan besiciler perişan, emekli perişan, esnaf perişan, sanayici daralmaya gidiyor ve personel çıkarıyor. Bu hükümet halkın çektiği sıkıntıları görmüyor mu, yoksa görmek mi istemiyor? Herkes perişan! Hükümetin artık çözüm üretecek gücü kalmamıştır."

Taner Gümüş, halkın desteğinin Yeniden Refah Partisi’nde toplandığını belirterek, "Yeniden Refah Partisi güçlü kadrolarıyla milletin beklediği çözümleri üretmeye hazırdır. Halkımızın desteğiyle iktidara geleceğimiz günler yakındır. Erken seçim, Türkiye’nin geleceği için kaçınılmaz hale gelmiştir," dedi.

Son olarak, Gümüş, YRP’nin ülkenin tüm sorunlarını çözmek için gerekli donanıma ve kadrolara sahip olduğunu vurguladı ve "Bu milletin umudu Yeniden Refah Partisi’dir. Halkın sesine kulak verin ve acilen erken seçim kararını alın," diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Kaynak: Haber merkezi