Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Özdemir mesajında, babaların her türlü fedakarlığa göğüs gerdiğine işaret ederek, “Ailenin temel direği olan babalar, hayatımıza anlam katarken, aynı zamanda hayatın tüm yükünü de omuzlarında taşımaktadırlar” dedi.

Yedikule Hisarı’nda  örgü festivali Yapıldı Yedikule Hisarı’nda örgü festivali Yapıldı

Bilgi ve tecrübeleri ile çocuklarının en büyük yol göstericisi olan babaların, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak ve onların vatana ve millete faydalı evlatlar olarak yetişmesinde de çok büyük fedakarlıklar sergilediğine vurgu yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Çocuklar, hayatın anlamını babalarından öğrenir. Zorluklarla başa çıkmak, sorumluluk, sevgi ve saygı gibi değerler babaların çocuklarına ve dolayısıyla kuşaktan kuşağa aktarılan en önemli değerlerdir” diye konuştu.

Babaların tüm bu özellikleri ile yılın bir günü değil, hep hatırlanması gereken, en değerli varlıklarımız olduğunu belirten Başkan Özdemir, “Bu duygu ve düşüncelerle başta kahraman şehitlerimizin kıymetli babaları olmak üzere, ailelerinin koruyucusu ve kollayıcısı olan tüm babaların Babalar Gününü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Niğde Belediyesi Basın Bülteni