Niğde

Başkan Özdemir , "Kongreler İle Birlikte Büyük Değişim Yaşanacak"

AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir hafta sonu yapılan belde ve ilçe kongreleri ile ilgili basın açıklaması yaptı.

AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir hafta sonu yapılan belde ve ilçe kongreleri ile ilgili basın açıklaması yaptı.

3 Belde ve 4 İlçe de kongre yapıldığını belirten Özdemir, ‘’12 Ekim itibariyle başlayan il ilçe kongreleri ile birlikte büyük değişim ve dönüşümün yaşanacağı Nisan 2025'teki büyük kongrenin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor’’ dedi.

4 ilçe başkanının güven tazelediğini belirten Özdemir kongre süreci ile alakalı şu açıklamalarda bulundu; ‘’ 2001 yılından beridir milletin umudu olmayı, milletin sorunlarına çözüm adresi olmayı başaran AK Kadrolar, yine aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdürecek. Her kongre bizim için tazelenme dönemleridir. Her zaman olduğu gibi yine kardeşlik ve dayanışma ikliminde 3 belde ve 4 ilçe kongrelerimizi gerçekleştirdik. İnşallah çok daha güçlenmiş, güç ve enerji toplamış bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde hem ülkemizin çok daha güçlenmesini sağlayacak hem de mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz. Bor, Merkez İlçe ve İl Kongrelerimizi yıl sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz. Kongrelerde seçilen başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Hafta sonu yapılan Kongrelerde seçilenlerin ismi şöyle;

Ulukışla – İsmail Akyol

Çamardı – Resul Aladağ

Çiftlik – Ramazan Tekin

Altunhisar – Ahmet Baştürk

Kemerhisar – Yusuf Kurt

Yeşilgölcük – Hacı Mehmet Mert

Kiledere – Bülent Doğan Muhabir: Turgut Cığızoğlu