Asayiş

22 Dolandırıcılık Suçundan Aranıyordu, Tren Garında Operasyonla Alındı

Kale Mahallesi Tren Garı'nda gerçekleştirilen operasyonla, 22 dolandırıcılık ve güveni kötüye kullanma dosyasından aranan A.C.Y. isimli şahıs yakalandı.

22 Dolandırıcılık Suçundan Aranıyordu, Tren Garında Operasyonla Alındı

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmaları sonucu büyük bir operasyon başarıyla tamamlandı. Niğde İl Merkezi Kale Mahallesi Tren Garı'nda gerçekleştirilen operasyonla, 22 dolandırıcılık ve güveni kötüye kullanma dosyasından aranan A.C.Y. isimli şahıs yakalandı.

Yakalanan A.C.Y.'nin, toplam 32 yıl 7 ay hapis cezası ve 62 bin 120 TL adli para cezası bulunduğu, yakalanmamak için ağabeyi M.Y.'nin kimlik bilgilerini kullanarak seyahat ettiği belirlendi. Şüpheli, Ankara'dan Adana'ya tren bileti almıştı. Ancak, Niğde Tren Garı'nda ekipler tarafından titizlikle yapılan takip sonucu yakalanmaktan kurtulamadı.

Operasyonun ardından A.C.Y., Niğde Adliyesinde gerçekleştirilen işlemlerden sonra cezaevine teslim edildi.

Niğde Valiliği, operasyona katılan Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerini ve emeği geçen tüm emniyet güçlerini tebrik ederek, Niğde'nin huzuru ve güvenliği için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti. Valilikten yapılan açıklamada, "Allah ayaklarına taş değdirmesin. Niğde'mizin huzuru ve güvenliği için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi.