Ekonomi

2025 asgari ücret zammı için ilk ipucu

2025 asgari ücret zammı ne olacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücret zammı oranı için ilk ipucunu verdi.

Asgari ücret 2025 zam oranı tüm Türkiye tarafından merakla bekleniyor. Yeni asgari ücret ne kadar olacak, Asgari ücrete ne kadar zam gelecek sorularına yanıt aranıyor. Aralık ayının ilk haftasında başlayacak olan asgari ücret tespit Komisyonu masaya oturacak ve pazarlık yapılacak. Peki 2025 Asgari ücret kaç TL olacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamaları yaptı. İşte asgari ücret zam oranı…

BAKAN IŞIKHAN’DAN 2025 ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Son dakika haberi… Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katıldığı canlı yayında 2025 asgari ücret zammına ilişkin önemini açıklamalarda bulundu. Tüm Türkiye’nin merakla beklediği asgari ücret zammına ilişkin konuşan Bakan Işıkhan, Asgari ücretin milyonlarca vatandaşa hem doğrudan hem de dolaylı olarak ilgilendirdiğini söyledi. Asgari ücret belirlemek için aralık ayı başında sürecin başlayacağını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, işçiyi işvereni memnun edecek bir rakam üzerinde uzlaşmaya çalışacaklarını söyledi.