Üniversitede Lenfödemde Tedavi Yöntemleri Konferansı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Fizyoterapisti Fevzi Yekta Dikduran’ın anlatımıyla “Lenfödemde Tedavi Yöntemleri ve Kompleks Boşaltıcı Fizyoterapi” konferansı gerçekleştirildi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiçek, Üniversite Zübeyde Hanım Sağlık Meslek Yüksekokulu’na Müdürü Doç. Dr. Zait Burak Aktuğ, Üniversitenin idari ve akademik kadrosunun yanında öğrencilerimiz katıldı.

Fizyoterapinin çağımızın hastalıklarını tedavi etme konusunda oldukça önemli

Konferansta konuşma gerçekleştiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiçek konuşmasında fizyoterapinin çağımızın hastalıklarını tedavi etme konusunda oldukça önemli bir alan olduğunu vurguladı. Öğrencilere de seslenen Çiçek, “Sağlık bölümü seçmeniz son derece mantıklı bir seçim. Çünkü günümüzde yeni hastalıkların çıkması sağlık bölümünde daha çok insan kaynağına ihtiyacı ortaya çıkardı. Son olarak burada öğrencilere deneyimlerini aktaran Fevzi Yekta Dikduran’a teşekkür ederim.” dedi.

Öğrencilere ve salona deneyimleri üzerinden bizzat kendi hastalarına uyguladığı tedavileri resimlerle destekleyerek aktaran Fizyoterapist Fevzi Yekta Dikduran “Konferans için beni davet eden Üniversitemize ve Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zait Burak Aktuğ Hocamıza ve yüksekokul hocalarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Sıfır Atık Yarışması'ndan Niğde’ye birincilik ödülü Sıfır Atık Yarışması'ndan Niğde’ye birincilik ödülü

Program hediye ve belge takdiminin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.