Nigar  YENEL

NİĞDE  -  Niğde’nin Ulukışla İlçesi yakınlarına meydana gelen trafik kazasında 3 TIR,  1 Kamyon ve Kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza Niğde’nin Ulukışla İlçesi yakınlarında Ulukışla – Pozantı yolu üzerinde meydana geldi. Ulukışla istikametinden Aksaray istikametine seyreden Devlet Kılıç yönetimindeki 06 DAB 053 plakalı Kamyon ile Aksaray istikametinden Ulukışla istikametine seyreden Zeynel Abidin Yırtıcı ‘nın kullandığı 31 VS 634 plakalı TIR kafa kafaya çarpıştı. Kazanın hemen ardından yapılan ihbarın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kamyon ve TIR ‘ın çarpışması sonucu meydana gelen kazanın ardından 31 VS 133 TIR,  51 ABD 073 Plakalı Kamyonet ve 31 V 4420 plakalı TIR da kazaya karışınca ortalık savaş alanına döndü. Kaza sonunda ilk belirlemelere göre 06 DAB 053 plakalı Kamyon sürücüsü Durmuş Kılıç, ve 31 VS 634 plakalı TIR  sürücüsü Zeynel Abidin Yırtıcı  olay yerinde hayatını kaybetti.

Kayganlaşan yolda otomobil takla attı: 1 yaralı Kayganlaşan yolda otomobil takla attı: 1 yaralı

Kazaya karışan 51 ABD 073 plakalı otomobil sürücüsü ile ve 31 V 4420 plakalı TIR sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Kazada yaralananlar ise ambulanslarla Ulukışla Devlet Hastanesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldılar.

Kazanın ardından Ulukışla - Pozantı Devlet Karayolu bir süre trafiğe kapanırken Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve Jandarma Alay Komutanı Albay Gürol Okyar ile birlikte olay yerine giden Niğde Valisi Cahit Çelik olay yerinde yaptığı açıklamada hayatını kaybeden sürücülere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diledi.