Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, “Bu seçim önceki seçimlere benzemeyecek, gümbür,  gümbür geliyoruz.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından genel merkeze davet edilen ve Niğde Belediye Başkanı adayı olarak açıklanan Niğdeli İşadamı, Siyasetçi İdris Turgut, 31 Mart Mahalli İdareler seçiminin diğer seçimlerden faklı bir seçim olacağını belirterek adaylığının açıklanmasının ardından yoğun bir seçim kampanyası düzenleyeceklerini ve seçimin dengelerinin tamamen değişeceğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, Niğdelilerin her şeyden önce Niğde’nin kendi evladı, birçok alanda Niğde’nin kaderini değiştirecek, insan hayatına dokunacak projeleri hayata geçirebilecek bir belediye başkanına ihtiyacı olduğunu belirterek;

Yürekli Mimarlık Ofisi Açıldı Yürekli Mimarlık Ofisi Açıldı

“-Niğde bizim sevdamız. Niğde bizim canımız, kanımız. Niğde’miz bu günlere kadar maalesef istenilen kazanımları elde edememiş, Orta Anadolu da büyük şehirlerin arasında sıkışıp kalmıştır. Niğde’nin kabuğunu kıracak kişi en başta Belediye Başkanıdır. Niğde geçmişten günümüze gerçekten bizim içimizde bir sevdadır. Bu güne kadar Niğde’ye Niğdelilere hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Şimdi ise bizim içinde, Niğdeliler içinde çok önemli fırsat önümüze gelmiş durumda. Bu fırsatı hep birlikte çok iyi değerlendireceğiz. “ dedi.

YENİDEN, YENİ BİR NİĞDE

Niğde’nin her konuda Türkiye’nin parmakla gösterilebilecek bir şehir olması için kendi içinde her türlü potansiyele sahip olduğunu anlatan Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, Niğdelinin bu kez bu potansiyelleri hayata geçirebilecek, hiçbir adayın başaramayacağı bilgi ve tecrübe birikimine sahip, Niğde’yi yeni bir Niğde yapacak yöneticilere ihtiyaç duyduğunu ve bu seçimin sonunda da buna kavuşacağını söyledi.

EĞİTİM VE TECRÜBESİ İLE NİĞDE’NİN İSTEDİĞİ ADAY

Bir şehri, bir ili gerçek anlamda yönetmek için arka planda çok ciddi eğitim ve bilgi birikiminin olması gerektiğine değinen Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, kendisinin siyasal bilgiler Kamu Yönetimi eğitimi yanında; iş, ekonomi ve siyasi alanlarda da tecrübesi ile Niğde’yi çok daha ileriye götürebilecek projeleri hayata geçirecek kadro, yönetim ve donanıma sahip olduklarını anlattı.

Seçim kampanyası içerisinde Niğde için hayata geçirilebilecek birçok projeyi açıklayacaklarını aktararak, Niğdeli yıllardır, Niğde neden büyümüyor, neden gelişmiyor sorusunun cevabını arıyor, işte bu sorunun cevabını onlara verebilmek için Niğde Belediye Başkanlığına aday gösterildiğini ve bu teklifi kabul ettiğini belirten İdris Turgut, şunları söyledi.

” -Niğde için olması gerekeni yapacağız, boş işlerle asla uğraşmayacağız. Niğdelinin hasret kaldığı, onları her alanda rahatlatacak gerçek projeleri hayata geçireceğiz. Niğde’nin bir sonraki seçime kadar bambaşka bir şehir olma yolunda ne kadar yol kat ettiğine hep birlikte şahitlik edeceğiz. Niğdeli bize güvensin, bizim gayretimizi, bizim çabamızı, bizim başarımızı görmek için Belediye Başkanlığı görevine bizi getirsin ve bir şehir nasıl yönetilir, sorunlar nasıl çözülür görsün ki, arkasına yaslansın kafası da rahat olsun. “