Belediye asfalt serimi çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor

Niğde Belediyesine bağlı ekipler, şubat ayına rağmen, hava şartlarının uygun olması nedeniyle şehrin bazı bölgelerinde asfalt serimi çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kış mevsiminde olunmasına rağmen, gündüz hava sıcaklığının 10 santigrat derecenin üzerinde seyretmesini fırsat bilerek, 2. Etap Millet Bahçesinin ön kısmında ve hastane çevresinde asfalt serimi çalışmalarına yeniden başladı.

MİLLET BAHÇESİNİN ÖN BÖLÜMÜNDE ASFALT SERİMİ BAŞLADI

Niğde Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan 1. ve 2. Etap Millet Bahçesinin ön bölümündeki yolda genişletme çalışmalarını tamamlayan ekipler, bölgede asfalt serimini sürdürüyor.

HASTANENİN ETRAFINDA ASFALT SERİMİ DEVAM EDİYOR

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı başka bir ekip de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin, yapımı devam eden 400 yataklı ek bina inşaatının etrafında da asfalt çalışmalarına devam ediyor.  Bölgede altyapı, kavşak ve çevre düzenlemesi çalışmalarını tamamlayan ekipler, hastanenin çevre yollara bağlantı bölümlerinde asfalt serimi çalışmalarına hız kazandırdı.

Emekli promosyonlarında son gün 29 Şubat Emekli promosyonlarında son gün 29 Şubat

HAVA ŞARTLARININ UYGUN OLMASI HALİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, bu yıl kış mevsimine rağmen hava şartlarının uygun olması nedeniyle ihtiyaç duyulan bölgelerde asfalt serimi çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Yaz döneminde rekor sayılabilecek asfalt serimi yaptıklarını hatırlatan Başkan Özdemir, “Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bir ekibimiz ek hastane binası etrafında, başka bir ekibimiz de Millet Bahçesinin ön kısmındaki genişletme çalışmasını tamamladığımız yolda asfalt serimi yapıyor. Hava şartlarının uygun olması halinde bölgedeki asfalt serimi çalışmalarını devam edecek” diye konuştu.