Yerel seçim çalışmalarını yoğun tempoyla sürdüren Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Göreve gelirken vadettiğimiz projelerimizin tamamına yakınını hayata geçirdiğimiz gibi proje kitapçığında yer almayan devasa yatırımların da startını verdik. Yeni dönemde ise Niğde’yi Anadolu’nun parlayan yıldızı haline getirecek projelerle yola devam edeceğiz” dedi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Kenti adım adım dolaşarak esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Özdemir, davet edildiği hemşehri derneklerinde ise yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerle ilgili açıklamalarda bulunuyor.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında son 2 gün içerisinde Elmalı Yardımlaşma Derneği, Dündarlı Yardımlaşma Derneği ve Çınarlı Yardımlaşma Derneği üyeleriyle ayrı ayrı toplantılar düzenlendi.

Başkan Özdemir, farklı mekanlarda gerçekleştirilen toplantılarda, göreve geldiği 2019 yılından bu yana Niğde’ye kazandırdıkları yatırımlardan bahsederek, yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerle ilgili de açıklamalarda bulundu.

1 milyon 250 bin adet makaron ele geçirildi 1 milyon 250 bin adet makaron ele geçirildi

Hiçbir Bahaneye Sığınmadan Hizmet Ürettik

Pandemi süreci ve 6 Şubat depreminin neden olduğu büyük yıkım ve sorunlara rağmen hiçbir bahaneye sığınmadan Niğde’yi, bölgesinde en çok hizmet alan iller arasına girmeyi başardıklarını belirten Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “2019’da vaat ettiğimiz projelerin büyük çoğunluğunu hayata geçirdiğimiz gibi proje kitapçığımızda yer almayan çok önemli projelerin de startını verdik. Yeni dönemde de devasa projelerimizle şehrimizi daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek için, tecrübeli ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yeni Projeler…

Kent merkezinde faaliyetlerini sürdüren hemşehri derneklerinin üyeleriyle düzenledikleri toplantılarda, hazırladıkları proje kitapçığında yer alan projelerden örnekler de veren Başkan Özdemir, “Şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla, mali disiplini de sağlayarak hem borç ödeyip hem büyük yatırımları Niğde’mize kazandırdık. Yeni dönemde de yine sizlerle istişare ederek, belediyemizi sizlerle yönetmeye devam edeceğiz ve kentimizi Anadolu’nun parlayan yıldızı haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Konuşmaları sık sık alkışlarla kesilen Başkan Özdemir, toplantılarda kendisine yoğun ilgi gösteren derneklerin yönetici ve üyelerine de misafirperverliklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.