31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden başkanlık koltuğuna oturan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, tebrikleri kabul etmeyi sürdürüyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşları makamında ağırlamaya devam eden Başkan Özdemir, “Önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de Niğde’yi birlikte yöneteceğiz” dedi.

Başkan Özdemir’e Ziyaretçi Akını

Yerel seçimlerin ardından başlayan ziyaretçi akını yoğun bir şekilde devam ederken, tebrik ziyaretleri kapsamında son olarak Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar ve Müdür Yardımcıları, MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Niğde Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Uyanık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Niğde Baro Başkanı Av. Emin Alper Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Niğde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ve Genel Sekreter Yardımcıları, DSİ 45. Şube Müdürü Ahmet Elbasan, Orman İşletme Müdürü Harun Akdoğan, Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Bahadır İnan, Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alim Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hak -İş Sendikası Niğde Şubesi Başkanı Kadir Yenel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MEDAŞ ve MEPAŞ Yetkilileri, Emniyet Teşkilatı Derneği Yöneticileri, Yeşilay Derneği Başkanı Hayri Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, NİDOFF Kulübü Başkanı Mikail Evkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Asım Acar ve Acar Seyahat Firması Yetkilileri, Turkuvaz Medya Bölge Koordinatörü Mehmet Aytekin, ESC Medya Yöneticisi Çağrı Enginer ve personeli, Şehitler Mahallesi Muhtarı Serdar Erdoğan ve mahalle sakinleri, Ulukışla İlçesine bağlı köylerin muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleri ile vatandaşlar nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Yeniden belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerini ileten konuklarıyla tek tek ilgilenen Başkan Özdemir, ziyaretçilerine nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

 

İstişareye Devam…

Hayırlı olsun ziyaretleri için gelen konuklarını başkanlık makamı ve meclis salonunda ağırlayan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “2019-2024 yıllarını kapsayan ilk başkanlık döneminde başarılı işlere imza attık. Niğde’mizin, bölgemizde en çok hizmet alan iller arasında yer almasında şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışımızın önemli etkilerinin olduğunu düşünüyorum. Bu noktada yeni dönemde de toplumumuzun tüm kesimleri ile istişare etmeye, belediyemizi yine vatandaşlarımızla birlikte yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Niğde’de fener alayı düzenlendi Niğde’de fener alayı düzenlendi